23 November 2011

BBIIM | Brainy Bunch International Islamic Montessory (Little Scientist)

Assalammualaikum & salam sejahtera

Hari ni hari kedua my youngest daughter (Amni) pergi ke BBIIM untuk kelas Little Scientist. Hari pertama semalam tu masa pergi berdrama air mata bukan main, tapi bila balik sungguh ceria. Pagi ni pun sama… nak pergi school happy je, sampai je depan pintu pagar sekolah… huwaaa sekali lagi….

Kelas Little Scientist diadakan selama empat (4) hari bermula dari 22-25 November 2011, 9.30am – 12.00 noon. Bayaran yang dikenakan hanya RM70.00 untuk non-BBIIM student (RM60.00 – BBIIM student). Sangat reasonable kan…. Sheila hantar Amni sebab nak bagi dia pengenalan kepada montessori ni sebab next year nak daftarkan di sini…

science_camp

Tapi semalam balik ingat nak tengok hasil science yang dia buat, sampai rumah dah tidur rupanya… kesian, letih sangat agaknya.

Hari ni Little Scientist tu akan buat ice cream… hmmm… yummy… ^_^

Post a Comment