22 November 2011

Catatan Kehamilan | 32 weeks

Assalammualaikum,

Sepatutnya hari ni Sheila pergi check-up di klinik Pulau Meranti, tapi terpaksa ditunda ke satu tarikh yang lain sebab takut nak minta cuti dengan boss… boleh gitu.

Sekarang ni kalau nak ikutkan jadual checkup dah masuk dua minggu sekali… dan kalau ada hal in between, sheila akan ambil cuti. Nak buat camana, kebajikan keluarga terutamanya anak-anak perlu di ambil kira. Tapi hari ni memang Sheila tak mampu nak bersemuka dengan encik boss sebab baru hari Jumaat lepas Sheila cuti, juga atas urusan anak-anak.

Tadi call klinik minta tukar tarikh dan dapat le tarikh 29 November pukul 10.00 pagi. Ok le tu, nanti nak apply cuti hari Selasa… jadi total empat hari cuti.

Setakat ini Sheila tak menghadapi masalah berat melainkan satu je, miss V Sheila akan sakit setiap kali bangun daripada duduk… tapi bila dah 5-10 minit berdiri atau berjalan dah tak sakit dah… heran le juga. Tapi tak pula tanya doktor sebab musabab terjadinya sedemikian… sebab tiap kali pergi checkup asyik lupa aje… minggu depan nanti nak tanya… harap-harap le tak lupa.

Post a Comment