PROJEK STG

Ramai yang nak tahu tentang projek STG, di sini saya kongsikan serba ringkas tentang projek STG serta keistimewaannya.

STG adalah singkatan untuk Smart Tycoon Group.


Pakej Istimewa Smart Tycoon - ini merupakan projek asas... atau trial project bagi mereka yang tak biasa buat biz utk rasa betapa syioknya buat biz...(projek trial pun dah best giler!)

Mengapa di namakan Projek Istimewa?

i) Sebab confirm tak jumpa kat group lain walaupun mereka buat pakej lebih besar dan di syarikat yang sama.
ii) Modal pakej yang kecil 1/7 sahaja berbanding dengan pakej group lain tetapi keuntungan lebih dari itu..Wow!!
iii) Tak perlu berhutang dengan bank berpuluh tahun ( dicampur faedah dah kena bayar double)!!
iv) Modal patah balik dalam masa 2jam – 30 hari...
v) Biz partners cepat independent – so anda boleh dapat cepat 'passive income' seawal dari 3 bulan hingga setahun.

Anda akan di coach oleh leader & mentor yang berpengalaman, ada yang telah buat biz ini dari 10 tahun lepas. Ada mentor dah lalui zaman Premium Beautiful, zaman Bio Aura, zaman Bioever, zaman V3SR dll.. So, mereka dah masak dengan strategi dan selok belok biz ni..insyaAllah. Setakat ini, kami sangat bahagia dengan pakej ini - buat masa ni tak jumpa biz partners yang marah sb barang tak laku or org tak bayar hutang or menyesal or susah nak convince org buat biz or bulan ni ada bonus, bulan depan mungkin takde.... NO!! yang marah sebab barang tak cukup stok = ramai!!..:):)

************

Pakej asas konsultan Smart Tycoon hanyalah RM3k sahaja.... Anda akan dapat :

1) Produk pilihan yang giler best.. berharga RM2100

2) Membership ~ RM50

3) Training / Latihan

3.1 Seminar Intensif MMR (Minda Magnet Rezeki) yg berharga RM 1295/org. Harga early bird = RM995. Jika pasangan (suami@isteri SHJ) ingin join sama, diskaun RM 845!! So pasangn hanya bayar RM150 sahaja. Jika bukan konsultan RM995*2orang.

Kami PILIH THE BEST, THE MOST SIMPLE, TESTED & PROVEN techniques dari silibus Seminar Antarabangsa T Harv Eker, Seminar Spiritual NLP Dr Mohd Jantan, Seminar Dr Azizan Osman, Seminar Spiritual NLP Dr Azhar dan Dr Kasmah serta siri seminar Prof Hj Hanim... Secara umumnya : Bagaimana untuk menjadi magnet yang boleh menarik 5K dalam kehidupan kita (Kebahagiaan, Kejayaan, Kekayaan, Kesihatan dan Keberkatan)... ini confirm BESTTTTTTT!! Confirm tak jumpa di luar walaupun bayar dengan harga RM4000/orang hanya untuk dapat seminar ini sahaja.

Sebagai konsultan ~ anda boleh Recharge FREE for LIFE !! hanya perlu bayar kos seminar di hotel shj.

3.2 Seminar Facebook Genius (FBG) berharga RM 345. Early birds - RM125

Seminar yang wajib di hadiri oleh mereka yang ingin atau sedang berbiz online. Penceramah sharing teknik rahsia bagaimana beliau mengandakan sale team dari hanya RM60,000 sebulan kepada RM3juta sebulan dalam masa 2 tahun setengah dengan menggunakan medium FB sahaja!! Penceramah yang sharing terdiri dari mereka yang telah memperolehi pendapatan 30K-100K sebulan (ada yg masih buat part-time!!). Seminar ini di inspirasikan selepas seorang mentor mengikuti seminar pakar internet marketing dunia, Alex Mandossian - takat nak dapat balik modal buat projek ni, takyah keluar rumah pun boleh!!

4. Coaching secara online dan offline

4.1 Private Access Special FB Group Coaching berharga RM495 ~ para konsultan boleh dapatkan guide 24jam sehari dari mentor2... semua yang diperlukan untuk kebaboomkan biz ada di sini!

4.2 Coaching dari mentor-mentor secara berterusan online dan offline - tak ternilai harganya... 

** di antaranya coaching FBAds bernilai RM300

Kalau di jumlahkan >>> sekurang-kurangnya RM4000++ kan..tapi dengan join projek 3K, anda hanya perlu membayar RM3k sahaja dan dapat semua ini !! >>Belum buat biz pun dah untung, apatah lagi kalau buat biz!

NOW ~ bagaimana anda boleh MENJANA INCOME dengan Smart Tycoon Group...

5) Insentif Pengenalan dan Insentif Professional (presenter) dari STG

Jika anda introduce kawan2 buat Projek Istimewa ni, anda dpt insentif RM300 seorang... katalah anda kenalkan 6org shj... so RM300*6 orang = RM1800...

Jika ada kenalkan dan terus menerangkan kepadanya, maka anda akan dapat tambahan insentif iaitu insentif professional iaitu RM150/orang.. best giler kan!!

6) Bonus dari Syarikat. Yang ini paling best sebab slip bonus kita di iktiraf oleh pihak bank untuk membeli kereta idaman, rumah dan aset-aset lain... ~nak dapat bonus besar, tanya mentor ya

Ok, jika dengan 6 orang kawan yang buat projek ini (di no 5), anda akan mendapat bonus RM1400 (15%).... jadi kalau campur (RM1800+RM1400) = RM3200... nampak tak, baru kenalkan kepada kawan2 projek yang best ni... modal dah patah balik... itu belum campur RM yang dapat balik bila kawan-kawan kita merayu nak beli produk yang gile best tu...

Ini yang saya katakan anda dapat lebih banyak income dengan amount yang sama di keluarkan kalau buat dengan group lain. Contoh – kalau dgn group lain ~ keluar modal RM20k, anda sebagai upline baru hanya dapat RM700++ sahaja.. tapi dengan projek istimewa ini kalau 6 orang sahaja x RM3000 = RM18,000 sahaja, anda sebagai introducer (upline) akan dapat +- RM3000 !!! 4 kali ganda tu kawan-kawan!!

7) Last but not least >>> Pelancongan 5 bintang percuma 2-3 kali setahun keluar negara. JOM JOM JOM!!

Jangan tunggu lagi. Jom jadi sebahagian keluarga besar STG.

Post a Comment