11 May 2011

Tips Fesyen | Bagaimana Menggayakan Skirt Labuh

Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Apa khabar semua? Diharap kalian semua sihat sejahtera hendaknya.

Berkenaan dengan tajuk hari ni, Sheila bukanlah seorang yang arif tentang fesyen tapi sejak berjumpa dengan website Polyvore, Sheila dah jatuh hati... Jatuh hati???

Ya, Sheila dah jatuh hati pada website tu. Mana tidaknya, kekadang ketandusan idea bagaimana nak menggayakan sesuatu pakaian agar sesuai dengan penampilan seorang muslimah, tapi di Polyvore Sheila boleh menyuai-padan agar bersesuaian dengan citarasa Sheila. Kalau korang pun ketandusan idea mencari konsep fesyen, pergi le ke Polyvore... pasti ada yang sesuai...


Memang kalau tengok plain skirt macam kat atas ni, sekali pandang macam errmmm... "plain"... tapi bila dah ditambah dengan perhiasan yang sesuai... hasilnya... 

...

 Sheila suka style ni... simple je...
Post a Comment