16 April 2014

[DIARI 15.4] SECANGKIR TEH PENGUBAT LETIH

Bismillah…

Alhamdulillah hari ni tertunai sudah hajat nak minum teh tarik. Teringin dari minggu lepas tapi tak ada geng nak ngeteh… Hari ni tadi ajak cik abang temankan. Lokasi – Restoran Umai, Putrajaya
.
image

Cheesecake ni dari Shugarholic cake republic. Teringin nak makan cheesecake, rasanya boleh lah… buka die-hard fan cheesecake. Next time nak cuba RVC dia pulak… sepotong RM8.50 you…
image

Sebelum balik ngetes dulu gadget baru beli, Samsung Smart Camera WB350… guna smart mode.. gambar masjid ni guna low-light setting. Not bad kan…? Begitu juga dengan gambar Manumen Alaf Baru tu, pun guna setting yang sama.
image

image
Terus terang… sheila kagum dengan hasil gambar smart camera ni. Best part is dia boleh direct share dengan smartphone via wifi… Alhamdulillah, pembelian yang tepat InsyaaAllah.

Order Vitamin Shaklee | Join Ahli Shaklee | Rundingan
Sheila Wahid
SID : 864920
Call/SMS/Whassap : 012-301 3341
Like Fanpage NutrisiHut untuk maklumat terkini

 

DISCLAIMER :
*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Post a Comment