01 December 2010

Julia Roberts

Kenal ke siapa Julia Roberts ni??? Korang tahu… Sheila minat sangat dengan dia... Dia ni dulu pernah berlakon dalam cerita “Pretty Woman”… Pernah tengok tak cerita tu? Sheila sendiri dah berapa kali khatam dah cerita tu… tak jemu-jemu.

Lagi satu yang Sheila suka tentang Julia Roberts ni kan.. badan dia yang selim melim tu… dari dulu hingga kini dan selamanya memang kira adore dengan dia…bila le agaknya nak dapat body lawa camtu ek??

Kiranya dia ni sumber inspirasi Sheila le untuk dapatkan badan yang sihat dan menarik… bukan untuk orang lain pun… buat cik abang terchenta semestinya. Sekarang ni cepat je semput, baru main kejar-kejar dengan anak-anak dah letih…

Korang ada idola yang boleh memberikan inspirasi tak?? Kiranya yang membuatkan korang bersemangat gitu.. jom kongsi..

Post a Comment