30 November 2010

Hairven – Salon Rambut Bagi Wanita Muslimah

Hari Ahad hari tu Sheila bawa anak-anak ke Alamanda… saja nak jalan-jalan + tebus balik sebab diorang tak ikut Sheila ke Jakarta hari tu. Memang plan lepas makan di food court nak bawa the girls pergi gunting rambut. Selalunya mama diorang ni yang jadi hair stylist, tapi tetiba rasa nak cuti pulak hari tu… cik abang pun ok aje.

Tanya pada kaunter informasi, rupanya ada satu salon di atas Famous Amos. Nama salon tu Hairven. Harga berpatutan… bagi kanak-kanak harga bermula dari RM12.00 (dry cut) manakala dewasa RM30.00 (cut+wash) ke atas, dan yang paling best bila tanya ada bilik untuk muslimah dia kata ada… Wow! Best!. Jadinya semua girls ambil kesempatan menggunting rambut (termasuk le mamanya sekali)… dan boys kena tunggu kami siap… :-) hihihi…


So lepas ni boleh datang sini lagi… nak buat hair treatment… semua yang kerja di Hairven perempuan… tempat bersih… dan ada class… suka suka suka…

Nak bagi berapa bintang??? kita bagi 4.5 bintang out of 5

p/s : iklan ni free je tau… sheila tak dapat apa-apa komisyen ye. Sekadar berkongsi info.

Post a Comment