06 October 2010

Bagaimana Pendapat(an) Korang?

assalammualaikum

Lewat baru Sheila dapat menulis di sini. Sibuk sangat dengan kerja-kerja di pejabat kekdahnya. Ada dua projek on-going, satu tu factory 6 tingkat dan satu lagi carre4 di Shah ALam… janji dengan boss nak siapkan 2 minggu lepas… tapi entah le… cam tak siap-siap je… Harap minggu ni dapat betul-betul siap le. Malas dah nak tengok benda yang sama lama-lama sangat.

Oh! Ada yang belum tahu Sheila ni kerja apa ye… Kerjanya lebih kurang macam pelukis pelan tapi terlibat dengan lukisan 3 dimensi… Semuanya melibatkan kerangka besi… antara projek yang dah siap tu LCCT, KLIA, IMAX Theater Berjaya Times Square, Kompleks Kastam Kelana Jaya,Tesco Tebrau lagi… dan lagi.. dan lagi… Pejam celik, pejam celik dah 14 tahun dah dengan syarikat ni. Daripada sebelum kawin, sampai le anak dah 4 orang… dipendekkan cerita, daripada muda dah jadi tua (tua ke???), daripada kurus sekarang dah gemokss (69 kg ko!)…

Alhamdulillah. Tapi bila dah lama sangat bekerja di pejabat ni, Sheila ada juga bercita-cita nak bekerja dari rumah, maklum saja anak-anak dah besar, perlukan lebih perhatian.. atau menjadi suri rumah sepenuh masa,  Tapi kalau berhenti kerja… nanti tak cukup pulak… camana tu? Sekarang ni semuanya guna duit, duit kereta, duit rumah, tuisyen anak-anak, barang dapur dan macam-macam lagi le yang melibatkan duit ni kan…

Fenin-fenin….

signature

Post a Comment