19 September 2010

Ben Ashaari Tulis Diari??

Hehehe… dah ada di list blog benashaari le…. tq tq…. kalau tak caya pergi ke kategori tulis diari benashaari tu… ada di sana terpampang namaku itu..

Sheila sesungguhnya dah di tahap kemaruk blog ni.. tambah-tambah pulak sejak diperkenalkan dengan perisian Window Live Writer ni oleh Ben Ashaari jugak le… dah semakin menjadi-jadi pulak…. pendek kata, makan blog… minum blog… tidur blog…. segala-galanya blog…

Tengok le, sekarang ni dah pukul 2.45am, masih lagi mengadap blog… ish ish ish… dah naik berpinau biji mata ni haa… harus lepas ni kena shutdown laptop ni…

Apa-apa pun…. sebagai blogger baru, Sheila banyak belajar daripada Ben… blog orang lain pun Sheila ada belajar le juga, tapi blog Ben ni lain sikit… pergi le tengok sendiri…. pasti ternganga membaca setiap postingnya….> Ben Ashaari

signature

Post a Comment