20 September 2010

Badge design

Assalammualaikum

Hari ni Sheila menyiapkan badge untuk blog Sheila ni… design dah ada dalam kepala sejak malam tadi… tapi semalam tak sempat nak buat…. selepas berusaha keras membanting tulang yang empat kerat ni…. akhirnya….

sheilawahid200x200 …. siap juga badge untuk blog Sheila ni…hihihi… ni buat sendiri tau… Kalau buat sendiri ni paham-paham aje le… designnya pun basic-basic aje…. maklum le, Sheila ni tak ada ilmu tentang photoshop kebagai… ini pun copy & paste aje… Sheila memang suka warna-warna pastel… cantik tak? Oklah… nanti Sheila letak kat side bar ye… 

Blog baru… badge baru… lepas ni nak buat apa pulak ye???

signature_thumb[1]

Post a Comment