29 June 2011

Mary Kay Independent Beauty Consultant

Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Sheila nak maklumkan bahawa sekarang ni Sheila sudah sah menjadi seorang Independent Beauty Consultant dengan membawa jenama Mary Kay... Kepada sesiapa yang berminat nak mendapatkan lebih info tentang keistimewaan produk Mary Kay ni, jangan segan silu untuk menghubungi Sheila ye...

Bagaimana Sheila bermula dengan Mary Kay?

Pada awalnya Sheila menyertai Mary Kay hanya untuk memenuhi keperluan peribadi. Maklum le... Sheila ni selalu sangat bertukar-tukar jenama untuk penjagaan muka... tak pernah stick pada satu jenama je... bukannya apa... tak sesuai dengan Sheila... contoh : ada tu pencucinya membuatkan kulit muka terasa kering sangat selepas mencuci muka... kekadang pelembabnya menyebabkan kulit muka yang sudah sedia ada berminyak ni bertambah lagi minyaknya... dapat pulak kalau time tengahari... ala-ala boleh menggoreng ikan je kekdahnya...

Kemudian, Sheila diperkenalkan dengan barangan Mary Kay ni oleh adik sepupu... dia offer untuk buat Free Facial... barang FREE sapa tak nak kan??? Apa lagi... ON aje le... memang allergic betul dengar perkataan FREE kan

Mai nak story... Masalah kulit Sheila ni kulit jenis kombinasi dah tu tak firm... nampak sangat dah mengelebeh...tapi dengan sekali percubaan, terus je pipi Sheila ni nampak naik... ala-ala kena inject dengan Botox... hahaha... suker suker... itu baru pertama kali pakai... kalau dah banyak kali guna.... cuba le banyangkan.... terangkat babe...

So, sekarang bila dah beberapa bulan menggunakan Mary Kay ni... Sheila rasa happy... oh! lupa nak cakap, Sheila guna set TimeWise... dah 2 bulan pun pencucinya banyak lagi... bukan sebab jarang-jarang guna ye... tapi sebab tak perlu guna banyak... sikit dah memadai.

Mary Kay ni ada banyak set, setiap satu berlainan... mengikut jenis kulit setiap individu... dan lagi, ianya boleh digunakan oleh individu yang berkulit sensitif juga...

Sebelum membeli sesuatu produk.... anda seharusnya mencuba dulu, puas hati baru beli... tak sesuai, tak perlu beli ....

Jadi... jom jom kita mempercantikkan diri kita dengan barangan Mary Kay...

Salam hormat,

Sheila Wahid
Independant Beauty Consultant
012 301 3341
rosilawati.wahid@gmail.com
www.marykay.com.my


Post a Comment