13 January 2011

Ciayo! Ciayo!

Nggggggggg……

Bisingnya bunyi cpu ni… sesekali terasa macam kerja dalam kilang pun ada… dah tak tahan nak dengar dah ni… berdengung.

Hari tu tetiba je monitor blank screen… ingatkan monitor rosak, tukar dengan monitor lain, pun sama je. Dah tu syak hard-disk problem… tapi bukan juga, rupa-rupanya papanibunya yang rosak… selamat. Kalau hard-disk rosak jawabnya kena buat detailing semula. On going projek semua belum backup lagi… uwaaaa

Sementara nak menantikan cpu yang baru, boss Sheila bagi cpu lama… tapi bunyi kipasnya teramatlah memekakkan telinga…. adeh… tak suka betul le… harap dalam minggu depan boleh dapat cpu baru… kalau tak harus dicampakkan aje cpu yang bising ni ke bawah meja… rasanya teman sebelah meja Sheila tu tentu setuju 1 juta x…

Tapi walau apapun kerja mesti diteruskan… ciayo! ciayo!

Post a Comment