11 May 2011

Ipad2 | Online Booking

Dah mengidam nak beli Ipad2 pulak dah… dah lama berkenan ni… ada yang nak kasi hadiah tak??

Tapi Sheila ada masalah nak pilih antara dua, yang pink atau merah… yang pink - sweet… yang merah – kulit… beza tak banyak sangat, sekitar RM140.00

Mmmmm… ada cadangan tak?Ipad2-Pink

iPad 2 with Wi-Fi + 3G 32GB – Black | RM 2,358.00

 Ipad2-Red iPad 2 with Wi-Fi + 3G 32GB – Black  | RM 2,498.00

Kemudian di sebelah belakang boleh engrave… boleh le nak letak nama ke… madah berhelah ke… apa-apa je lah yang nak tulis…

ipad2 
Sheila nak engrave apa ye? Mungkin Line 1 – Sheila Wahid, Line 2 – Forever Young (ceh.. perasan jiwa muda)…

Kalau ada yang berhajat nak membeli, pergi je ke Apple Store… delivery dalam 1-2 minggu… pilihan di hujung jari je.

Tetiba timbul idea nak tulis surat kat suami… agak-agak suami Sheila setuju tak?

Kehadapan Suamiku yang dicintai,

Abang,

Boleh tak nak sayang nak minta hadiah awal sempena ulangtahun perkahwinan kita yang ke-14 pada bulan Nov nanti? Kiranya nanti tak payah le abang nak pening-pening tak tahu nak bagi hadiah apa… Kalau abang setuju, hari ini juga sayang booking Ipad2 ni… boleh ye abang??

Sayang akan menjaga sebaik mungkin hadiah pemberian abang ini sepertimana sayang menjaga diri sayang… sayang juga akan menyayangi Ipad2 ni sebagaimana sayang menyayangi abang…

Pleasseeeee…. <--- nada merayu

Salam sayang.

Daripada,
Isterimu

Post a Comment