13 September 2013

24 MINGGU - 3D/4D SCAN

Assalammualaikum,

Akhirnya, rezeki anak ke-6 baru merasa buat 3D/4D scan. Check pregnancy untuk 24 minggu (15/8/2013) terus le sekali scan. Eksaited kannnn… ^_^

Sheila scan di Klinik Suraya, Puchong Utama. Walk-in je, tak perlu temujanji bagai… senang. Cas yang dikenakan cuma RM80.00 untuk servis 3D/4D scan ni. Kalau dari rumah ambil masa dalam 10 minit untuk sampai… so far convinient le juga.

Kalau ada mommy or mommy to be yang nak buat 3D/4D scan tu boleh le ke Klinik Suraya, Puchong Utama.


KLINIK SURAYA,
NO. 19, JALAN PU 7/3,
PUSAT BANDAR PUCHONG UTAMA,
47140 PUCHONG, SELANGOR
03-80652004

Sheila kongsikan gambar putera kami… Insyaa Allah, lelaki. Jadi cukup 3 pasang, 3 lelaki 3 perempuan…

edit3d2

(Ahh… silaulah mata saya..)

Nampak tak mulutnya terbuka tu… eee… geram.. nanti kita jumpa ye baby.

edit3d1

Sudut lain… nampak hidung tu macam hidung papa je…

edit3d3

Ni angle dari atas.. errmm.. macam iras Ammar pun ada…

Untuk anak-anak yang lain harap tak berkecil hati ye… masa dulu-dulu tu kurang sikit pendedahan tentang 3D/3D scan ni.. kalau ada tentu mama buat juga…

Apa pun yang penting sihat dan sempurna.. semoga anak-anak mama anak-anak ahli syurga. Itu doa mama untuk kalian semua.

Ohh… dah nak kena prepare barang-barang untuk bersalin… hospital bersalin pun tak decide lagi… private vs government. ermmm… ??? Later-later lah decide

Ok uolls, mohon undur diri dulu.. nanti jumpa lagi… ta ta

Post a Comment