05 June 2012

Aku JUTAWAN!!!

Tapi jutawan dalam Rupiah le ye… hehehe

Assalammualaikum…

Dah dalam mood holiday…. flight esok..  Destinasinya Bandung. Tempat yang sangat dirindui… last trip masa dengan cik abang 24-27 November 2010… Kali ni pergi sebab ikut company trip. Target kali ni ke Bandung nak shopping baju raya anak-anak… Sheila rindu pada makanannya, rindu pada budayanya, rindu pada suasananya… (tiba-tiba jiwang kejap)

Checklist keperluan yang nak dibawa,

Passport - checked

cats

Boarding pass - checked

cats

Rupiah - checked

cats

Baju dah pack dalam bag… (eksaited nampak???) Maklum le lama dah tak pergi bercuti… tambah-tambah free lak tu. Di sana nanti kami akan menginap di hotel Aston-Braga Hotel.

Tempat yang akan dilawati

- Tangkupan Perahu
- Sari Ater Hot Spring
- Rumah Mode (yeayyy… nak shopping kat sini)
- Cihampelas Jean Street
- Kawah putih
- Pasar Baru (kalau sempat)
- Jalan Riao Factory Outlet
- Jalan Dago Factory Outlet

Tempat makan

- Quail Rumah Ikan Restaurant
- Saung Balibu Restaurant
- Warung Tekko Restaurant
- Sangkuriang Restaurant
- Sindang Reret Restaurant

Nanti dah balik sheila kongsi gambar lagi…. hingga jumpa lagi… ^_^

Jurulatih Herbalife peribadi anda

Herbalife-sheilawahid

Post a Comment