21 July 2016

Testimoni Bio Seleza


Testimoni Bio Seleza



Terima kasih CikPuan Azita Adnan.
Testimoni BIOSELEZA boleh bantu hilangkan sengugut


Dulu setiap bulan mesti spare pain killer bila time uzur. Orang cakap tak elok untuk dalaman wanita tetapi itu sahaja yang boleh meredakan senggugut. Kini Alhamdulillah bila dah jumpa dengan produk Bioseleza ni, pain killer dah tak wujud dalam kamus hidup ku.

Ambil semata-mata untuk hilangkan senggugut dan bonus le untuk saya asbab Bioseleza keputihan pun berkurangan.

Alhamdulillah perkara yang sama juga berlaku pada customer ni.



Testimoni dari customer saya sendiri...
*******************************
Dulu senggugut teruk sampai kena bertungku bila period katanya..
Mesti sakit betul time tu kan.
Sekarang dah boleh senyum lebar katanya.
Alhamdulillah semuanya dengan izin Allah.

Tumpang seronok bila dapat membantu meningkatkan nilai kesihatan sahabat dgn kebaikan Bioseleza ni..

Semoga bermanfaat..
Nak hadiahkan pada orang tersayang pun boleh.

Post a Comment