21 July 2016

Testimoni Bio Seleza


Testimoni Bio Seleza



Terima kasih CikPuan Azita Adnan.
Testimoni BIOSELEZA boleh bantu hilangkan sengugut


Dulu setiap bulan mesti spare pain killer bila time uzur. Orang cakap tak elok untuk dalaman wanita tetapi itu sahaja yang boleh meredakan senggugut. Kini Alhamdulillah bila dah jumpa dengan produk Bioseleza ni, pain killer dah tak wujud dalam kamus hidup ku.

Ambil semata-mata untuk hilangkan senggugut dan bonus le untuk saya asbab Bioseleza keputihan pun berkurangan.

Alhamdulillah perkara yang sama juga berlaku pada customer ni.



Testimoni dari customer saya sendiri...
*******************************
Dulu senggugut teruk sampai kena bertungku bila period katanya..
Mesti sakit betul time tu kan.
Sekarang dah boleh senyum lebar katanya.
Alhamdulillah semuanya dengan izin Allah.

Tumpang seronok bila dapat membantu meningkatkan nilai kesihatan sahabat dgn kebaikan Bioseleza ni..

Semoga bermanfaat..
Nak hadiahkan pada orang tersayang pun boleh.

20 July 2016

Set Marine Essence Dengan Garam Buluh

Set Marine Essence Dengan Garam Buluh


Teks : Sheila Wahid
Foto : Projek-STG

Bismillah...

Set yang menjadi....
πŸ”Š viral di media sosial!
πŸ”Š sebutan!!
πŸ”Š Rebutan!!
πŸ”Š Kejutan!!


Hanya dengan set ni je...dengan izin Allah, macam-macam masalah settle!!

🌸Kelumumur, rambut berminyak
🌸Masalah kulit-ekzema, psoriasis
🌸Gigi Kuning, sakit gusi,Bulcer
🌸Cerahkan ketiak, hilangkan parut
Best ke BESSSTT
Berminat? info? Testimoni?

wassap Sheila yer...
πŸ“²0123013341

19 July 2016

Herba Maharani Rahsia Kebahagiaan Wanita

Herba Maharani


Teks : Rosilawati Wahid
Foto : Projek-STG


Jangan tua sebelum waktunya.

Amalkan herba Maharani untuk RAHSIA KEBAHAGIAAN WANITA.



Kebaikan Herba Maharani

  1. Melegakan masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
  2. Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
  3. Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
  4. Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
  5. Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
  6. Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme

Keberkesanan

  • Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
  • Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
  • Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
  • Menguatkan tenaga dan stamina.
     
Perhatian:
  • Ibu mengandung dilarang mengambil.
  • Dilarang mengambil makanan yang mentah dan sejuk dalam tempoh pengambilan ubat.
  • Tidak sesuai diambil ketika selsema.
  • Mereka yang mengalami haid berlebihan harus merujuk kepada doktor.
Menjaga kesihatan dalaman bermula dengan :-
Whatsapp : 0123013341


Tanda-tanda Rahim Bermasalah

Tanda-tanda Rahim Bermasalah

Teks : Rosilawati Wahid

 Gangguan haid
 Keputihan
 Kemandulan
 Hubungan suami isteri yg dingin & sakit ketika bersama
 Perut kembung
 Angin yg keluar dari vagina (kentut vagina)
 Rasa gatal & bau yg kurang enak dari vagina
 Terkencing ketika batuk, berlari, melompat
 Kerap letih & lesu
 Sakit lutut & tumit
 Sejuk kaki & tangan
 Simpul biawak

03 July 2016

Sabun ME Merawat Eczema

Sabun ME Merawat Eczema


Text : Rosilawati Wahid
Foto : Carian Google


Eczema adalah keadaan di mana kulit menjadi kering dan radang, dengan lepuh yang menyebabkan kegatalan dan pendarahan. Kadang-kadang reaksi terhadap kerengsaan (dermatitis Eczematous) tetapi biasanya tidak mempunyai sebab luaran yang jelas.

Hanya pengidap eczema sahaja yang merasainya. Bahagian yang ada masalah eczema perlu lembap sentiasa bagi mengelakkan rasa gatal. Jika ke klinik akan dibekalkan dengan krim seperti hydrocortisone bagi mengurangkan gejala. 

Ianya boleh terjadi di mana-mana bahagian badan tetapi bahagian badan yang paling biasa seperti di leher, pelipat siku dan juga belakang lutut. Ada juga eczema di seluruh bahagian badan.

Anak saya, Adini telah 18 tahun mengidap eczema, dari usia bayi hingga sekarang. Jika berpeluh akan memburukkan lagi keadaan. Adini juga sensitif kepada beberapa jenis sabun, jika menggunakan sabun buku ia akan mengeringkan lagi kulitnya. Hanya sabun dalam bentuk cecair yang boleh digunakan. 

Sehingga saya diperkenalkan dengan sabun ME banyak perubahan pada bahagian eczema. Bahagian yang kering kemerahan sudah semakin berkurang dan hampir tiada lagi (maaf saya tidak dapat sertakan gambar sebab ianya bahagian aurat leher dan pelipat siku).



Kesan pada individu adalah berbeza. Seperti anak saya, ianya mengambil masa antara 2 minggu hingga 1 bulan baru menampakkan hasil. 

Saya suka sabun ME ni sebab selain bersifat lembut pada kulit, baunya sangat harum semerbak memenuhi ruang bilik mandi. Rasa segar sangat.

Mula-mula beli 1 dahulu untuk cuba, bila dah nampak hasil terus jadi ahli (RM50 sahaja) sebab nak beli dengan harga murah.


Maklumat lanjut :
Call/sms/wa : 0123013341
Kak Sheila Wahid

23 June 2016

AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN !!!

AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN !!!


Jadilah AGEN DROPSHIP kami sekarang!

[❌] Tak perlu simpan stok
[❌] Tak perlu pos barang
[❌] Tak perlu keluar bajet besar
Anda hanya perlu:
[✔] Buat marketing je
[✔] Gambar & testimoni kami bagi
[✔] Barang kami yang pos
MODAL SERENDAH RM50 JERRR!
Dengan modal serendah RM50, anda akan dapat:
[1] Sample produk
[2] Join support group untuk sebarang persoalan
[3] Gambar iklan/ poster/ grafik
[4] REWARD HADIAH jika capai target
Berminat?? Cepat2 wassap 012-3013341 sekarang!!

#KakSheilaWahid
#TheMagicOfPartTime
#projekSTG 
#themagicofparttime 
#MisiRM10001Minggu 
#projek2Income1Bulan
#TMTDareToDream

Bio Seleza

Bio Seleza
Text : Rosilawati Wahid
Foto : Smart Tycoon Group




πŸƒBIO SELEZA 🌹 ..

πŸ’– Siri Tuala Wanita PERTAMA di dunia dengan 4 teknologi sekaligus.
Membantu menyelesaikan masalah Kesihatan Wanita :-

πŸ„ Keputihan, Kekuningan, Kehijauan
πŸ„ SENGGUGUT
πŸ„ Haid Tak Stabil atau Lama
πŸ„ Miss V GATAL & Berbau Hamis/ Busuk
πŸ„ Rahim Bengkak, Rahim Jatuh, Kencing Tak Lawas
πŸ„ Kudis Infeksi / Kanser di bahagian luar & dalam
πŸ„ Perut Sebu dan Buncit ketika haid
πŸ„ Pening, Kurang tenaga ketika haid
πŸ„ Ketidaksuburan πŸ‘‰ sukar hamil
πŸ„ Pra-menopos πŸ‘‰jom lambatkan menopos!!

Berminat???
Call / sms / whatsapp
0123013341


#projekSTG
#themagicofparttime
#MisiRM10001Minggu
#projek2Income1Bulan
#TMTDareToDream

22 June 2016

Salam Nuzul Quran

Salam Nuzul Quran

Teks : Rosilawati Wahid
Foto : Google

Assalamualaikum

Salam Nuzul Quran diucapkan kepada semua.


Asalnya blog ini telah ada domain sendiri, tapi buat masa ini tidak dapat di akses atas masalah teknikal. Jadi sambung sahaja di sini untuk entri-entri seterusnya.

Diam tak diam kita sudah berada di pertengahan bulan Ramadhan. Berbaki 2 minggu lagi. Sedih mengenangkan yang kita akan berpisah. Mudah-mudahan Allah panjangkan umur untuk bertemu lagi dengan bulan Ramadhan yang akan datang, Insyaa Allah.